8 ianuarie 2010

Recomand.

Am fost astazi, impreuna cu 4 colegi, la cinema sa vedem filmul AVATAR (3D), despre care se tot vorbeste ca ar fi cel mai bun la ora actuala.
Nu credeam, dar am ajuns sa fiu de acord cu aceste spuse, inca din primele minute ale filmului. Pe langa decorurile dementiale si povestea impresionanta, efectele utilizate sunt de'a dreptul superbe!! Te conectezi pur si simplu cu lumea din film, de parca ai fi acolo. Atat de tare m'a captat incat nu vroiam sa se termine. Nu sunt adepta filmelor gen SF, dar acesta a depasit toate asteptarile si il recomand tuturor, mai ales in varianta 3D!




Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr- o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.

Iar mai jos, trailerul.




Merita fiecare secunda! Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu